50%отстъпка
158 Лева 79 Лева
поръчай
15часа14минути48секунди
Капки за потентност Първото безопасно средство
за повишаване
на потентността
С уникалния препарат «El-Macho» така ще бъде всяка нощ! Цялата нощ!
МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТА
Ето, повече от двадесет години, аз помагам на мъже от всички възрасти, да решат основният проблем на мъжете - отслабването или пълното изчезване на потентността. Дълго търсех едно наистина ефективно и същевременно безопастно средство за възстановяване на потентността. Именно такъв, аз спокойно мога да нарека препарата «El-Macho». Когато изучих резултатите от лабораторните изследвания и го изпробвах на няколко от най-безнадеждните си пациенти – аз просто съм изумен! С пълна увереност мога да препоръчам «El-Macho», като най-добрия, към днешна дата препарат за лечение и профилактика на намалена потентност.
А.Н. Вистерман
сексолог, доктор на медицинските науки
КОЙ СТЕ В ЛЕГЛОТО ЛЪВ ИЛИ КУТРЕ? Колко често Вашата партньорка крещи в леглото и рони сълзи зад гърба Ви, изтощена от оргазма?

Специфичното съчетание на компонентите в препарата така регулира метаболизма, че стимулира тялото да произвежда хормона тестостерон, повишавайки неговaтa концентрация в кръвта до оптималната стойност. Използването на препарата позволява да се повиши сексуалното желание, подобрява ерекцията, удължава половия акт, увеличава оргазма.

За разлика от повечето съвременни лекарства за повишаване на потентността , “El-Macho” не само подобрява ерекцията , но и допринася за увеличаване и укрепване на пениса.

Причините за отслабване на потентността са много и повечето от тях изобщо не зависят от нас:
 • Възраст
 • мръсна среда
 • лошо качество
  на храната и ГМО
 • инфекции
 • витаминен дефицит
 • неправилния начин
  на живот
 • стреса
Днес, пазара предлага голямо разнообразие от средства за подобряване на потентността. Някои от тях са неефективни, част от тях дават само краткосрочен ефект като виаграта и евтините й производни. A определена част е просто опасна: непроверени и несертифицирани продукти, чието използване може да доведе до сериозен проблем със здравето . Но има и едно надеждно и доказано средство:
КАПКИ ЗА ПОТЕНТНОСТ
«El-Macho»

Това уникално средство, създадено от учени, по рецепта от величествените викинги, която е минала през много клинични изпитания и е доказала своята ефективност, връщайки на десетки хиляди мъже сила и увереност в себе си.

поръчай
И ТАКА, В КАКВО СЕ КРИЕ ТАЙНАТА НА «El-Macho»?
«Макс Potent» специално регулира метаболизма, което стимулира производството на хормона тестостерон в тялото, повишавайки концентрацията му в кръвта до оптималното ниво. Използването на препарата позволява да се повиши сексуалното желание, да се подобри ерекцията, да се удължи половия акт, да се увеличи оргазма.
 • Целина (Apium graveolens)

  Целината е полезна с това, че включва много витамини и минерали, като витамин С, витамин В, витамин А и витамин Е. За мъжете, целината е направо незаменима. Смята се, за мощен афродизиак. Тя добре повлиява на потентността и либидото.

 • Мащерка (Thymus vulgaris)

  Лекарите съветват да се използва, за укрепване на имунната и нервната система. За мъжете, мащерка се препоръчва за лечение на импотентност и простатит.

 • Джинджифил (Zingiber officinalis).

  Думата "джинджифил", в превод от китайски означава "мъжественост." Всъщност, използването на джинджифил подобрява кръвообращението, което както е известно, значително увеличава потентността, което прави джинджифила за мъжете изключително полезен.

 • Бахар (Eugenia caryophyllata).

  Масло от бахар възвръща силата, след нервен и физически стрес, увеличава капацитета на паметта, загрява, елиминирайки тръпките. Явява се като мощен афродизиак, аромат на привличането и успеха.

ЛЕСНА УПОТРЕБА

Всичко, което трябва да се направи е да се разтвори половин лъжица в чаша вода 3 пъти дневно, преди хранене и да се употребява в продължение на 28-30 дни.

Ефектът
трае дълго
от 3 до 6
месеца
Препоръчва се
използването при:
 • отслабването на сексуална активност
 • нестабилна ерекция
 • импотентност и при намалена потентност
 • преждевременна еякулация
 • при нарушаване на половото желание
 • невъзможност за провеждане на чести полови актове
 • ниско качество и количество на сперматозоидите.
ПРЕДИМСТВА
на капките «El-Macho»
Лесни
за използване
Многобройните лабораторни изследвания са показали положителни резултати при 96% от мъжете
Няма противопоказания
продължителност на действие -
до шест месеца
100% натуралните съставки гарантират безопасността на Вашето здраве
Съвместим с лекарства
ОТЗИВИ ЗА капките «El-Macho»
photo
Денис
на 28 години
Цял живот почти не съм пил, изобщо не съм пушил, много спортувах . И всичко това - в името на "мъжкото здраве". Но, след четиридесет, стана ясно, че това не е достатъчно. По съвет на пиещия и пушещия приятел пробвах капките «El-Macho». И знаете ли, ефектът е по-добър, от колкото този на здравословния начин на живот.
photo
Николай
на 52 години
Използвах «El-Macho» в рамките на един месец. Ефектът го усетих, след няколко дни - постоянно желание за секс, като на 20 години, и кефа е просто невероятен, и което е характерно, при жена ми – също! ))
photo
Иван
на 45 години
Наскоро се запознах с една млада дама, около 20 години по-млада от мен. Притеснявах се, че ще ми я отнеме някой си темпераментен неин връстник. Изучавайки въпроса, реших да опитам «El-Macho». С една дума, не ми пука сега за темпераментните й връстници!
photo
Димитър
34 години
През дългите години на брака, започва да се губи интерес към най-семейно задължение. Съпругата ми забеляза този факт и на годишнината от запознанството ни ми поднесе подаръче - практичният «El-Macho». И беше права - всичко стана още по-забавно, отколкото беше през студентството.
15часа14минути48секунди
50%отстъпка
158 Лева 79 Лева
ОФОРМЯНЕ НА
ЗАЯВКАТА
Държава:
България
Вашето Име*:
Мобилен телефон*:
(с код)
83 Лева
поръчай